Omwonenden

Zoals u reeds weet, organiseerd de Stichting Wielersport Nibbixwoud Zondag 16 juli 2023 de Wielerronde van Nibbixwoud. Het parcours bevindt zich in het midden van Nibbixwoud. Onder het kopje Parcours kunt u het exacte parcours vinden.

In overleg met de politie en de gemeente is het parcours vanaf zondag 09:00 uur volledig afgesloten voor alle verkeer.
De weg zal rond 22:00uur weer open zijn. Hulpdiensten hebben in geval van een calamiteit uiteraard wel de mogelijkheid om het parcours te betreden.

Voor de goede orde wijzen wij u er op dat auto’s niet op en aan het parcours geparkeerd mogen worden. Het verstandigste is om uw auto aan de achterliggende straten te parkeren. Dit in verband met de veiligheid van de renners en natuurlijk bezoekers. Er is ook een wegsleepregeling van toepassing.

Hoewel het parcours grotendeels is afgesloten verzoeken wij u te allen tijde alert te zijn. Kinderen en huisdieren zijn vaak onvoorspelbaar.

Voor vragen en/of opmerkingen  kunt u op de dag zelf naar de jurywagen op de ganker komen en daar vragen naar een bestuurslid. Mocht u van te voren al vragen hebben dan kunt u deze uiteraard e-mailen.

Overal waar evenementen georganiseerd worden kan er sprake zijn van overlast . U kunt op ons rekenen dat wij proberen om dit zoveel mogelijk tot een minimum te beperken. Wij rekenen uiteraard op uw begrip! Maar bovenal hopen wij als stichting dat u net als velen van de sportieve en gezellige dag gaat genieten.

Wij wensen u alvast veel sportief kijkplezier!